24 SPÆNDENDE JULETAPAS!

TAPAS

Røgsaltet laks, søvind og caviar

Sortfods chorizo på Provence omelet

Tigerrejer med sesam og chili aioli

Foie gras med sæsonens æbler

Vores skaldyrssalat med peberkarse

Serrano skinke med brændt artiskok

Rimmet torsk, søkogte rejer og urte sauce

Juleskinke med dehydrerede tomater

Spicy meatballs med vores tzatziki

Peking and med agurk

Udvalg af økologisk brød og smør

LUNT

Hummerbisque med kokos

Pighvar med hummer hollandaise

Braiseret oksebryst med urter og kartoffelpuré

Svendborg gris med svampecreme

Mini burger med løg og relish

Bacon-braiseret kylling

Steanalder salat med citrus

DESSERTER

Økologisk blåskimmel med portvinssyltede nødder

Ris a la mande med kirsebær og mandelgave

Rav ost med sød jalapeño-marmelade

Hjemmelavet is med frysetørrede bær

Brownie med mandarin mousse

Solbær parfait med krydret jord

Panna cotta med syltede bær

NATMAD

Grøn thaikarry suppe med ris og kylling

Naan brød

 

Der tages forbehold i ændring af menu pga. råvarer

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere