14 tapas retter

Gældende fra 15. november 2018

TAPAS JUL
Sortfodsskinke med grillet artiskok og chipotle
Presset andeterrine med foie gras og æblesky
Færøsk laks med håndpillede rejer og rogn
Bresaola med mandelsalat og syltede løg
2 slags tigerrejer med ristet sesam og aioli
Skaldyrssalat med krebs og peberkarse
Tun med yuzu dressing og wakame
Koldt hævet brød og pisket smør

LUNE RETTER

Mini burger med løg, relish og bacon
Braiseret kalvebryst med urter og kartoffelpuré
Coq au vin af kylling med sæsonens svampe
Sæsonens salat

DESSERT TAPAS
Rav ost og Sct. Clemens med sødt og sprødt
Brownie med nougat og orange creme
Kirsebærpotte med jord
Ris á l’amande
 

Kuvertpris kr. 345,-

 

Endelig antal 48 timer før event.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i menu pga. råvarer.

Levering og opsætning i Vejle by kr. 345,- Udenfor Vejle by + kr. 4,- pr. kørt kilometer. Undgå opvasken, lad os afhente og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles.

Afhentning i Vejle by kr. 250 + kr. 10,- pr. person. Udenfor Vejle by + kr. 4,- pr. kørt kilometer. Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun, hvis vi har stået for leveringen.

Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men vi bestræber os altid på at levere til det aftalte tidspunkt.

 

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere