VALGFRI KONFERENCEMENU

FORRETTER

Røget laks med cremet æg samt Skagen rejer

Lufttørrede specialiteter, serveres med grillet, marineret grønt

Pocheret laks med sæsonens kål og sauce nage

Tapas tallerken med sæsonens fisk og skaldyr

Vesterhavsfisk med sprødt grønt og hummer hollandaise

Hummerbisque med kokos og sæsonens skaldyr

 

HOVEDRETTER

Duet af oksefilet med svampesky

Sprængt andebryst med honning og bærsauce

Steak af kødkvæg med steakfries og bearnaisesauce

Rosastegt ungkvæg samt bryst med mild peberrodssky

Rimmet torsk med aspargessauce og sauce choron

Unghanebryst af Himmerland unghane med persillesky

Alle hovedretter serveres med sæsonens grønt samt tidens kartoffel

Hovedretter tallerken-serveres

 

DESSERTER

Udvalg af ost med sødt og sprødt

Sommersylt, karamel og vanilje-is

Gateau Marcel med abrikospuré

Chokolade fondant med vanilje-is og grov nougat

Hjemmelavet is med bær coulis

Dessert tallerken efter kokkens valg

 

Hovedret kr. 245,- (efter sæson/køkkenchefens valg kr. 225,-)

2 retter kr. 275,- (efter sæson/køkkenchefens valg kr. 255,-)

3 retter kr. 295,- (efter sæson/køkkenchefens valg kr. 275,-)

 

 

FORRETSBUFFET

Udvalg af sæsonens fisk og skaldyr

Grøntsagstærter med pancetta og tidens suppe

Lufttørrede specialiteter med grillet, marineret grønt

Serveres med økologisk brød og smør

 

HOVEDRETSBUFFET

Udskæringer af kødkvæg og dansk gris

Serveres med variationer af sæsonens grønt, salater

og kartoffel specialiteter

 

DESSERTBUFFET

Ost med sødt og sprødt

Husets dessert specialiteter

Buffeen serveres lige efter hinanden

Pris pr. kuvert kr. 285,- min. 20 kuverter

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere