VÆLG MELLEM

FORRETTER

Klassiske tarteletter med høns i asparges 2 stk. (3 stk. tillæg kr. 10,-)

Duet af varm- og koldrøget laks med håndpillede rejer samt sprød rug

Vores klassiske rejecocktail med krydret dressing på snittet iceberg

 

TAPAS TALLERKEN

2 slags tigerrejer med sød chilli-aioli og sesam

2 slags lufttørrede skinker med grillet grønt

Varmrøget laks med urte-dressing og håndpillede rejer        

Der er brød og smør til de retter det passer til

 

HOVEDRETTER

Helstegt oksefilet med sort peber, rodgrønt efter sæson samt rødvinssauce

Kalveculotte med sauteret forårsgrønt og krydderurtefløde

Dansk unghane med sæsonens første grøntsager samt persillesky

Wienerschnitzel med klassisk garniture, pommes saute, smørdampede ærter og sky-sauce

Serveres med sæsonens salat og tidens kartoffel

(Alle hovedretter leveres i varmekasser, klar til servering.

Kødet skal blot skæres og sættes på bordet)

 

DESSERTER

Vores islagkage med marineret frugt og chokoladesauce

Chokolade fondant med karamel, vanilje-is og rabarber-sirup

 

DESSERT TALLERKEN

Chokolade brownie med Oreo creme

Vanilje panna cotta med jordbær

Citron-potte med jord

Hjemmelavet is

 

 

Kuvertpris 2 retter kr. 315,-

Kuvertpris 3 retter kr. 345,-

 

Levering i Vejle kr. 300,-. Udenfor Vejle + kr. 4,- pr. kørt km. Afhentning kr. 250,- + opvask kr. 10,- pr. kuvert (skal forudbestilles)

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere