Vælg mellem

FORRETTER

Klassiske tarteletter med høns i asparges veloute

Duet af varm- og koldrøget laks med håndpillede rejer samt sprød rug

Vores klassiske rejecocktail med krydret dressing på snittet iceberg

 

TAPAS TALLERKEN

2 slags tigerrejer med sød chilli-aioli og sesam

2 slags lufttørrede skinker med grillet grønt

Varmrøget laks med urte-dressing og håndpillede rejer        

 

HOVEDRETTER

Kalveculotte med sauteret forårsgrønt og cherry tomater, dertil kryderurtefløde

Dansk unghane med sæsonens første grøntsager samt smørpisket persillesky

Helstegt oksefilet med sort peber, rodgrønt efter sæson samt rødvinssauce

Wienerschnitzel med klassisk garniture, pommes saute, smørdampede ærter og sky-sauce

Oksetournedos med andeconfit, variationer af grønt, sauce på brunet smør *tillæg kr. 45 pr. person

 

DESSERTER

Vores islagkage med marineret frugt, broken gel og chokoladesauce

Chokolade fondant med karamel, økologisk vanilje-is og rabarber-sirup

Vores creme brûlée med blomster-syltede bær samt æblesorbet

 

DESSERT TALLERKEN

Chokolade brownie med Oreo creme

Hjemmelavet is

Vanilje panna cotta med jordbær

Citron-potte med jord

 

 

Kuvertpris 3 retter kr. 375,-

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere