Sæson buffet

Menuen gælder fra april – juni 2018
Sæson buffeen anrettes på fade og i porcelæn og alt er klar til servering


FORRETS BUFFET
3 fynske specialiteter med grillet grønt og syltede løg
Økologisk røget laks med håndpillede rejer, rygeost og æble
Stegt carpaccio med relish, artiskok crème og urtesalat
2 slags tigerrejer med sød chili-aioli
Økologisk brød og smør


HOVEDRETS BUFFET
Duet af okse
Langtidsstegt filet med sort peber samt bryst med kartoffelpuré
Grønt efter sæsonen samt tidens kartoffel og forårssalat
Sky med ramsløg


DESSERTER PORTIONSSERVERET
2 Unika oste med sødt og sprødt
Vanilje panna cotta med sæsonens bær
Citrontærte med brændt marengs


PRIS PR. PERSON Kr. 375,-


Min 12 personer
Tillæg på 10% ved mindre end 12 personer

 

Endelig antal 48 timer før event.
Levering og opsætning i Vejle by kr. 300,- kr. Udenfor Vejle by + 4 kr. pr. kørt kilometer. Undgå opvasken, lad os afhente
og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles. Afhentning i Vejle by 250 kr. + 10 kr. pr. person.
Udenfor Vejle by + 4 kr. pr. kørt kilometer. Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun, hvis vi har stået for leveringen.
Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men vi bestræber os altid på at levere til det aftalte tidspunkt.
Vi tager forbehold for udsolgte datoer – Book i god tid

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere