Sæson buffet

SÆSON BUFFET
Menuen gælder til 15. november 2017
Sæson buffeen anrettes på fade og i porcelæn og alt er klar til servering

 

FORRETS BUFFET
Varmrøget laks med urte dressing og håndpillede rejer
Grillet carpaccio af oksefilet med parmesan og rucola
Tigerrejer med sød chili samt sæsonens skaldyr i aioli
Svendborg skinke med melon samt
Bresaola med grillet grønt
Økologisk brød og smør


HOVEDRETS BUFFET
Helstegt filet af ungkvæg samt langtidsbraiseret bryst
Serveres med variationer af sæsonens grønt
samt kartofler og salater
Kraftig kalvesky med timian


DESSERT
2 slags gårdoste med sødt og sprødt
Panna cotta med sæsonens bær
Brownie med Oreo creme

PRIS PR. PERSON                       KR. 355,-

Minimum 12 personer.
Tillæg på 10% ved mindre end 12 personer

 

Endelig antal 48 timer før event.
Levering og opsætning i Vejle by kr. 300,- kr. Udenfor Vejle by + 4 kr. pr. kørt kilometer. Undgå opvasken, lad os afhente
og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles. Afhentning i Vejle by 250 kr. + 10 kr. pr. person.
Udenfor Vejle by + 4 kr. pr. kørt kilometer. Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun, hvis vi har stået for leveringen.
Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men vi bestræber os altid på at levere til det aftalte tidspunkt.
Vi tager forbehold for udsolgte datoer – Book i god tid

 

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere