Sæson buffet

SÆSON BUFFET
Menuen fra 1. april - 15. juni 2017
Sæson buffet anrettes på fade og i porcelæn og alt er klar til servering

 

FORRETS BUFFET
Danske asparges med æggedressing og røget laks
3 slags lufttørrede skinker med grillet marineret grønt
Sæsonens fisk dampet med urtedressing og søkogte rejer
Blomkål med marinerede rejer og krydret dressing
Økologisk brød og smør


HOVEDRETS BUFFET
Helstegt oksefilet og braiseret oksebryst en cocotte
Variationer af sæsonens grøntsager samt nye ristede kartofler
Sæsonens salat og kraftig sky


DESSERT
2 slags danske oste med sødt og sprødt
Små jordbærtærter med vaniljecreme
Rabarber panna cotta med knas
Brownie med hvid chokolade

PRIS PR. PERSON                       KR. 375,-

Minimum 14 personer.
Tillæg på 10% ved mindre end 14 personer

 

Endelig antal 48 timer før event.

Levering og opsætning i Vejle kr. 300,-. Udenfor Vejle kr. 300,- + kr. 3,- pr. kørt kilometer.

Undgå opvasken, lad os afhente og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles. Afhentning i Vejle 200 kr. + kr. 10,- pr. person. Udenfor Vejle + kr. 3,- pr. kørt kilometer.
Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun, hvis vi har stået for leveringen.

Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men
vi bestræber os altid på at levere til det aftalte tidspunkt. Vi tager forbehold for udsolgte datoer, så book i god tid

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere