Sæson buffet

Menuen gælder fra 22. august til 31. oktober 2018

Alle retter er anrettet i lertøj og porcelæn. Kødet skal blot skæres

 

FORRETS-BUFFET
3 slags lufttørrede specialiteter med grillet artiskok og syltede løg
Røget laks med søvind, sæsonens rogn og håndpillede rejer
2 slags tigerrejer med aioli og wakame salat
Spicy meatballs med tzatziki

Surdejsbrød med pisket smør


HOVEDRETS-BUFFET
Rosastegt kalv samt coq au vin af unghane
Variationer af sæsonens grønt samt tidens kartoffel
Sauce béarnaise og sæsonens salat

DESSERTER
2 Unika oste med sødt og sprødt
Vanilje panna cotta med sæsonens bær
Citrontærte med brændt marengs 


PRIS PR. PERSON                         KR. 275,-

 

Min. 12 personer

Tillæg på 10% ved mindre end 12 personer 

 

Endelig antal 48 timer før event.
Levering og opsætning i Vejle by kr. 300,- kr. Udenfor Vejle by + 4 kr. pr. kørt kilometer. Undgå opvasken,
lad os afhente og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles. Afhentning i Vejle by 250 kr. + 10 kr.
pr. person. Udenfor Vejle by + 4 kr. pr. kørt kilometer. Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun,
hvis vi har stået for leveringen. Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men vi bestræber
os altid på at levere til det aftalte tidspunkt. Vi tager forbehold for udsolgte datoer – Book i god tid

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere