SÆSON MENU

Menuen gælder fra april – juni 2018


Der medfølger service til forret og dessert.
Hovedret er I alu-bakker og alt er klar til servering.


FORRETS-TALLERKEN
Sæsonens fisk og skaldyr
2 slags tigerrejer med ramsløgsmayo
Økologisk røget laks med rogn, søvind, rejer og rug
Vores skaldyrssalat i krydret dressing
Økologisk brød og smør


HOVEDRET
Ribeye steak
Sæsonens rodgrønt samt saute efter sæsonen
Nye kartofler i brunet smør samt sauce bearnaise
Stenaldersalat


OSTE-TALLERKEN
3 unika oste med sødt og sprødt


DESSERT-TALLERKEN
3 søde fristelser
Panna cotta – chokolade – syrlig frugt

HOVEDRET KR. 258,-

2 RETTER    KR. 298,-

3 RETTER    KR. 348,-

4 RETTER    KR. 378,-

 

Endelig antal 48 timer før event.
Levering og opsætning i Vejle by kr. 300,- kr. Udenfor Vejle by kr. 300,-+ 4 kr. pr. kørt kilometer.
Undgå opvasken, lad os afhente og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles.
Afhentning i Vejle by 250 kr. + 10 kr. pr. person. Udenfor Vejle by + 4 kr. pr. kørt kilometer
Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun, hvis vi har stået for leveringen.
Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men vi bestræber
os altid på at levere til det aftalte tidspunkt.

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere