SÆSONMENU

Menuen gælder fra 1. april - 15. juni 2017


Der medfølger service til forret og dessert
Hovedret er i alu-bakker og alt er klar til servering

FORRET
Vores røgede laks
Danske asparges, søvind, håndpillede rejer og rug
Økologisk brød og smør


HOVEDRET
Rosastegt dansk kalv samt simrebryst
serveres med forårsgrønt, nye ristede kartofler
samt sæsonens salat og sky på ramsløg


DESSERT
Rabarber panna cotta med danske jordbær og knas

 

HOVEDRET KR. 258,-

2 RETTER KR. 328,-

3 RETTER KR. 348 ,-

 

Endelig antal 48 timer før event.

Levering og opsætning i Vejle kr. 300,-. Udenfor Vejle kr. 300,- + kr. 3,- pr. kørt kilometer.

Undgå opvasken, lad os afhente og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles. Afhentning i Vejle 200 kr. + kr. 10,- pr. person. Udenfor Vejle + kr. 3,- pr. kørt kilometer.
Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun, hvis vi har stået for leveringen.

Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men
vi bestræber os altid på at levere til det aftalte tidspunkt. Vi tager forbehold for udsolgte datoer, så book i god tid.

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere