SÆSONMENU

Menuen gælder til 15. november 2017


Der medfølger service til forret og dessert
Hovedret er i alu-bakker og alt er klar til servering

FORRETS-TALLERKEN
Varm røget laks med citrus dressing, håndpillede rejer og malt

Dampede og sprøde tigerrejer med mild chili-aioli og sesam

Dansk lufttørret skinke med sæsonens stenfrugt

Økologisk brød og smør

HOVEDRET
Entrecote af kødkvæg samt spidsbryst med knuste kartofler, tidens kartoffel, sæsonens grønt, salat og salvie sky.


DESSERT
Chokoladekagemed karamelcreme og rabarber

Panna cotta med kærnemælk, hindbær og knas

Jordbærpotte med spiselig jord

 

HOVEDRET KR. 245,-

2 RETTER KR. 295,-

3 RETTER KR. 345 ,-

 

Endelig antal 48 timer før event.
Levering og opsætning i Vejle by kr. 300,- kr. Udenfor Vejle by kr. 300,-+ 4 kr. pr. kørt kilometer.
Undgå opvasken, lad os afhente og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles.
Afhentning i Vejle by 250 kr. + 10 kr. pr. person. Udenfor Vejle by + 4 kr. pr. kørt kilometer
Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun, hvis vi har stået for leveringen.
Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men vi bestræber
os altid på at levere til det aftalte tidspunkt.

 

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere