Sæson menu

Menuen gælder fra 22. august til 31. oktober 2018

Der medfølger tallerkner til alle retter.

Hovedret leveres i porcelæn. - Alt er klar til servering

 

FORRET - FISKETALLERKEN
Røget lakserulle med urte cremefraiche og håndpillede rejer
Grillede tigerrejer med sesam og sød chili
Sæsonens skaldyr og krebs i aioli
Surdejsbrød med pisket smør


HOVEDRET - DUET AF KØDKVÆG
Argentinsk grain fed beef på 2 måder
Helstegt filet og braiseret bryst med jordskok
Presset kartoffel med bacon og sauteret grønt samt æblesky
Urtesalat med vinaigrette


UNIKA OSTE
3 Unika oste med sødt og sprødt

 

DESSERTTALLERKEN
Råsyltede skovbær med hvid chokolade
Æblepotte med sand og exctic cheese cake 


HOVEDRET          KR. 255,-

2 RETTER             KR. 295,-     

3 RETTER             KR. 345,-

4 RETTER             KR. 375,-

 

 

Endelig antal 48 timer før event.
Levering og opsætning i Vejle by kr. 300,- kr. Udenfor Vejle by + 4 kr. pr. kørt kilometer. Undgå opvasken,
lad os afhente og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles. Afhentning i Vejle by 250 kr. + 10 kr.
pr. person. Udenfor Vejle by + 4 kr. pr. kørt kilometer. Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun,
hvis vi har stået for leveringen. Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men vi bestræber
os altid på at levere til det aftalte tidspunkt. Vi tager forbehold for udsolgte datoer – Book i god tid

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere