Nytårsmenu anno 2018

 

SORT HUMMER

Med citrus mayonaise og osetra caviar

FOIE GRAS

Andeterrine med foie gras, sauterne-sky og æble

SORTFODSSKINKE

24 mdrs. Iberico, chipolte, grillet artiskok og syltede løg

TIGERREJER

Sprøde tigerrejer med sød chili-mayonaise og wakame

SKALDYRSCOCKTAIL

Cocktail med avocado, krebs og kongekrabbe i aioli

MELLEMRET

RIMMET KAMMUSLING

Kammusling med japanske urter og dressing

SKALDYRSBISQUE

Bisque med urte-essens og XO cognac

CLEANSER

GIN TONIC LOLLIPOP

HOVEDRET

OKSEMØRBRAD

Oksemørbrad, brisket, jordskok, løg og trøffelsauce

DESSERT

2 UNIKA OSTE

Oste med portvinssyltede nødder samt chili-syltetøj og sprød rug

5 DESSERTER I KUPPEL

Sødt, syrligt, bittert og salt, alt under samme låg

PETITFOUR

Vores Toblerone

 

PRIS PR. PERSON KR. 575,-

 

Ved bestilling inden 31. oktober kr. 500,- 

 

Det meste er klar til servering, hovedretten skal blot varmes

Afhentning 31. december mellem 11.00 – 14.45


 

 

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere