AFTEN MENU - WEEKEND

 

TAPAS    Kr.
13 RETTERS TAPAS MENU                 303,-      

Bestående af et udvalg af sæsonens fisk og skaldyr

Lufttørrede produkter samt husets specialiteter

Kreative varme retter og grønt

Ost og søde fristelser

Serveres ad 3 omgange

 
FORRETTER  
FISKE PLANKE   88,-
Udvalg af sæsonens fisk og skaldyr  
TIGERREJER   77,-
Sprøde tigerrejer med brødkrumme, sprød salat og chili aioli  

HOVEDRETTER

 
HUSETS SIGNATUR STEAK  255,-

275 gr. steak samt braiseret bryst, steakfries, pebersky eller

bearnaisesauce

 
RØDSPÆTTE  195,-

Meunierestegt rødspætte med persillesauce, hvide kartofler og brændt citron

 
WIENERSCHNITZEL AF KALV  225,-

Serveres med pommes sauté, ærter, skysauce samt

klassisk garniture

 
HERREGÅRDSBØF  175,-
250 gr. hakkebøf med steak fries, sauce bearnaise og ærter  
DESSERTER  
OSTETALLERKEN   88,-
Udvalgte oste med sødt og sprødt  
CHOKOLADE FONDANT   88,-
Flydende chokoladekage med passions-is og sprødt  
DESSERT PLANKE   88,-
Dessert specialiteter efter kokkens fantasi  

 

 

 

 

 

 

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere