AFTEN MENU

 

12 RETTERS TAPAS MENU

Husets specialiteter

Sæsonens fisk og skaldyr

Spændende lune retter

Ost og desserter

 

Pris pr. person kr. 277,-

 

FORRETTER

SPRØDE TIGERREJER

Sprøde tigerrejer serveres med chili-aioli og urte salat

KOLDRØGET LAKS

Vores røgede laks med rygeost, radiser, sprød rug og håndpillede rejer

TAPAS PLANKE

Røget laks med rygeost, radiser, rogn og sprød rug

Bresola med grillet og syltet grønt samt urte-mayo

Sæsonens skaldyr med håndpillede rejer

Sprøde tigerrejer med sød chili-aioli

 

HOVEDRETTER

RIBEYE STEAK

250 gr. ribeye serveres med sæsonens grønt, steakfries og bearnaise

KYLLINGEBRYST

Marineret kylling med ristede kartofler, sæsonens grønt, råsyltet agurk og rabarbersky

RØDTUNGEFILET

Dampet rødtungefilet med æblesauce, spidskål, ærter, asparges og nye kartofler

 

DESSERTER

OSTETALLERKEN

3 oste med sødt og sprødt

PANNA COTTA

Jordbær med kærnemælks panna cotta og crumble

RABABERTÆRTE

Lun tærte med karamel, syltede frugter og vanilje is

 

 

PRISER

Hovedret           kr. 195,-              

2 retter              kr. 245,-

3 retter              kr. 275

 

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere