AFTEN MENU

 

SÆSON TAPAS

Lufttørret okseinderlår med artiskok og mandel salat

Røget lakserulle med urtecreme og håndpillede rejer

Iberico skinke med spansk omelet og semi tomat

Grillede tigerrejer med sesam og sød chili

Sæsonens skaldyr og krebs i aioli

Falafel med spicy humus

Kold hævet brød og pisket smør

 

LUNE TAPAS

Frikassé af kalv med persille og nye kartofler

Vores butter chicken med rispilaf

Miniburger med løg og relish

Sæsonens salat

 

DESSERT TAPAS

Gammelknas med hyben og sprødt rugbrød

Råsyltede skovbær med hvid chokolade

Æblepotte med kage sand

Exotic cheese cake

 

FORRET                                              KR. 195,-

FORRET OG HOVEDRET                   KR. 265,-

FORRET, HOVEDRET OG DESSERT  KR. 315,-

 

DET NYE KØKKEN

 

STARTER

LUFTTØRRET OKSEINDERLÅR

Lufttørret okseinderlår med japansk

dressing samt mandler, syltede løg og karse             kr.          75,- 

 

FÆRØSK LAKS

Letrøget, bagt laks med håndpillede rejer,

syrnet fløde og rogn                                                     kr.          85,-

     

MAIN

HAVTASKE

Braiseret havtaske med citron nage, sprødt grønt

og smørkartofler                                                          kr.         225,-

     

SIGNATUR STEAK

Ryg-udskæring og braiseret bryst, steak fries

og to slags rodgrønt, bearnaise eller pebersauce    kr.         255,-

 

FINISH

UNIKA OSTE

3 Unika oste med sødt og sprødt                             kr.          75,-

 

PÆRE BELLE HELENE

Lun pære, chokolade, vanilje-is og hindbærpuré   kr.          65,-

   

CHEESE CAKE

I ny fortolkning med exotic smag                             kr.          65,-

 

DET KLASSISKE KØKKEN

FORRETTER

TARTELETTER

Tarteletter med høns i asparges pr. stk                  kr.          35,-

 

SPRØDE TIGERREJER

Tigerrejer i japansk brødkrumme,

serveres med aioli og plukket salat                         kr.          85,-

 

HOVEDRETTER

WIENERSCHNITZEL

Wienerschnitzel med pommes sauté, ærter,

klassisk garniture, sky- eller smørsauce                  kr.         215,-

    

DANSK BØF

Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og

skysauce                                                                    kr.         175,-

 

HERREGÅRDSBØF

Hakkebøf med pommes frites, ærter

og bearnaise sauce                                                  kr.         175,-

 

BOLLER I KARRY

Vores boller i karry med ris eller kartofler             kr.         165,-

 

DESSERT

ISLAGKAGE

Vores islagkage, serveres med chokoladesauce  kr.          65,-  

 

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere