FORÅRSMENU

Smag på foråret i vores restaurant


DANSKE ASPARGE
Hvide ESog grønne asparges med sauce mousseline og håndpillede rejer
Surdejsbrød og biodynamisk smør


SØDMÆLKSKALV PÅ 2 MÅDER
Rosastegt kalv og forårsfrikassé. Dertil nye kartofler i brunet smør
Sky med skalotteløg


UNIKA OST
Gammelknas med pæresalat og sýltede nødder, relish og sprød rugbrød


CHOKOLADE OG RABARBER
Flydende chokolade, karamel, rabarber-is og mynte


2 Retter Kr. 311,- med 2 glas vin Kr. 444,-
3 Retter Kr. 345,- med 3 glas vin Kr. 485,- 

4 Retter Kr. 369,- med 4 glas vin Kr. 545,-

 

Bordbestilling nødvendig

Der tages forbehold for udsolgte datoer

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere