Fredag, den 10. november 2017

Fra kl. 18.00 

 

TAPAS

Vores skaldyrssalat med peberkarse

Landskinke med grillet artiskok

Røgsaltet laks med søvind og sæsonens rogn

Andeterrine med portvin og æbler

Sprøde tigerrejer med chili-aioli og sesam

Økologisk brød og smør

 

HOVEDRET

Gl. daws ande- og flæskesteg

Serveres med appelsin, rødkål, æble- og sveskekompot

brunede og hvide kartofler samt hjemmesylt og brun sovs

 

DESSERT

Unika ost med portvinssyltede nødder

Ris al a mande med syltede kirsebær

Solbær-potte med falsk jord

Brownie med Oreo creme

 

  

PRIS PR. PERSON (børn u/12 år kr. 155,-)     Kr. 245,-     

 

Bordbestilling nødvendig

 

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere