Tapas i restauranten

 

SOMMER TAPAS  

Røget laks med stenbiderrogn og urtecreme

Lufttørret okseinderlår med marineret ny kartoffel

Vores skaldyrssalat med søkogte rejer og karse

Lokal landskinke med syltede artiskokker og løg

Sprøde tigerrejer med wakame og chili aioli

Grillet oksefilet med urtemayo og asparges

Alle forretter serveres med økologisk brød og smør     

        

SOMMER LUNT

 

Sommer braiseret kalv med knuste nye kartofler

Kylling med asparges og ærter med bacon

Vores mini-burger

Serveres med sæsonens salat

 
SOMMER DESSERTER   

Gammel Knas med relish og sprød rug

Kærnemælks panna cotta med jordbær og knas

Hindbærpotte med spiselig jord

Rabarber cheesecake

 
FORRETTER/HOVEDRETTER/DESSERTER Kr. 275,-
FORRETTER/HOVEDRETTER Kr. 225,-             
HOVEDRETTER/DESSERTER Kr. 225,-
VORES STEAK  
250 gr. striploin og braiseret bryst, serveret med steakfries, bearnaise sauce og sæsonens salat Kr. 245,-
VORES BURGER  
Oksekød af kødkvæg, relish, løg og bacon sam guacamole, steak fries og sæsonens salat Kr. 165,-

 

 

 

 

 

 

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere