KLASSISK DANSK BUFFET

Marinerede sild med klassisk garniture og æblepickles

Lune, stegte sild med bløde løg

Æg med rejer og krydret mayo

Gourmetrøget laks med asparges

Gravad laks med sennepsdressing

Dyrlægens natmad og roastbeef med garniture

Pandestegt fiskefilet med grov remoulade

Lun leverpostej med champignon og bacon

Ribbensteg og frikadeller med rødkål

Brie med syltede nødder

Trifli af sæsonens frugt

 

Serveres med økologisk brød og smør

 

PRIS KR. 295,-

 

Tillæg ved festarrangement kr. 45,- pr. person

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere