KLASSISKE FESTMENUER

FORRETTER

TARTELETTER

Tarteletter med høns i asparges

CONSOMMÉ DANOISE

Klar suppe med kød- og melboller samt urter

SÆSONENS FISK

Dampet fisk med klassisk dressing samt rejer og asparges

ASPARGES VELOUTÉ

Cremet velouté af aspargessuppe med kødboller

HOVEDRETTER

GL. DAWS KALVESTEG

Dansk kalv med sæsonens grønt, waldorfsalat og vildtflødesauce samt brunede og hvide kartofler

FLÆSKESTEG

Flæskesteg med brunede og hvide kartofler, flæskestegssauce samt hjemmesylt

WIENERSCHNITZEL

Dansk kalv med klassisk garniture, ærter, pom.saute og skysauce

BRAISERET KRONDYR

Krondyr med vildtsauce, waldorfsalat og syltede bær

DESSERTER

TRIFLI

Trifli lavet med sæsonens bær og frugt

CITRONFROMAGE

Klassisk citronfromage med knas og citrus gelé

ISLAGKAGE

Vores islagkage med chokoladesauce

ÆBLETÆRTE

Bagt æbletærte, serveres med mandel cremefraiche

 

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere