MIDDELHAVS BUFFET

FORRETTER
Carpaccio af grillet oksefilet med parmesan og pesto
Lufttørrede skinker og pølser med marineret grønt
Tapas med tigerrejer, hvidløg og urter
Pocheret kalv med tunsauce og rucola
Spansk omelet med sortfods chorizo
Skaldyr i aioli med peberkarse
Minestronesuppe med pancetta


Serveres med økologisk brød og smør


HOVEDRETSBUFFET
Rosastegt kalv med rosmarinsky samt svinebryst med rodgrønt og æbler
Minitærter og udvalg af sæsonens grønt samt tidens kartoffel, krydderurtesky og sæsonens salat

DESSERT
2 slags franske gårdoste med sødt og sprødt
Blodappelsin med mynte og sød jord
Panna cotta med bærpuré
Gateau Marcel med abrikos
Limetærte med marengs


Pris kr. 395,-

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere