NORDISK TAPAS


FORRETTER


Svendborgskinke med grillet artiskok
Sukkersyltet laks med rygeost og stenbiderrogn
Letrøget andebryst med æbler og nødder
Pocheret torsk med Skagen rejer og krydret dressing
Fanølaks med krydderurte creme
Cremet suppe af sæsonens svampe med trøffel
Serveres med økologisk brød og smør


HOVEDRETSBUFFET


Braiseret svinekæbe med æbler og selleri
Gråsten unghane i rødvin med svampe
Langtidsstegt oksefilet med gulerødder og pom Anna
Simrebryst af ungkvæg med Lammefjordspuré
Sæsonens salat


DESSERT


Vendsysselost med sødt og sprødt
Solbærparfait med chokoladejord
Sommersylt i vaniljefløde med knas
Sæsonens æbler med karamel
Chokoladetærte


Pris kr. 395,-

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere