SELSKABSMEU

FORRETTER

SPRØD JOMFRUHUMMER

Let mousse af jomfruhummer på toast med sesam og skaldyrsmayo

PIGHVAR OG HUMMER*

Braiseret pighvar med sprødt grønt og hummer hollandaise

TAPASTALLERKEN

Sæsonens skaldyr fra Læsø, Fanølaks og røræg samt rimmet torsk og tigerrejer

HUMMERBISQUE

Cremet bisque med sort hummer, urter samt kokosskum

VARMRØGET LAKS

Serveres med urtecreme og Skagen rejer samt ristede brødkrummer

ASPARGES (KUN MAJ TIL SEPTEMBER)*

Grønne og hvide asparges med hummer hollandaise og Rømø rejer

GOURMET LAKS

Gourmetrøget laks med cremet æg, Rømø rejer og stenbiderrogn samt rugtern

Alle forretter serveres med økologisk brød og smør Retter med * har et tillæg på kr. 25,-

HOVEDRETTER

SPRÆNGT AND

Gourmetsprængt andebryst, glaseret med orangehonning Sauce med sæsonens bær

HELSTEGT OKSEFILET

Langtidsstegt oksefilet af kødkvæg med sort peber samt braiseret bryst og sauce bordelaise

SØDMÆLKSKALV

Rosastegt og langtidsbraiseret sødmælkskalv med Lammefjordspuré og mild peberrodssky

VARIATIONER AF DANSK GRIS

Honningstegt filet samt simrebryst og svinekæber Balsamico sky

UNGHANE FRA GRÅSTEN

Bryst og lår af unghane. Serveres med sæsonens svampe samt sky med trøffel

OKSEMØRBRAD*

Tournedos af oksemørbrad med braiserede artiskokker samt oksehaler en cocotte og kalveglace

Alle hovedretter serveres med sæsonens grønt samt tidens kartoffel Hovedretter tallerken-serveres

Retter med * har et tillæg på kr. 25,-

DESSERT

SØDT OG SYRLIGT

Sommerens syltede bær med vanilje-is, karamel og knas

VORES ISLAGKAGE

Serveres med puré af sæsonens bær samt chokoladesauce

BAGT CHOKOLADE

Chokolade fondant med passionssirup, grov nougat og vanilje-is

DESSERTTALLERKEN*

Solbærmousse med kakao-jord, Gateau Marcel, sommersylt med vanilje og hjemmelavet is

RABARBERROULADE

Fragilité roulade med rabarber og hindbær, chokoladeknas og nougat-is

UDVALG AF OST*

Udvalg af danske unikaoste med sødt og sprødt

Desserter med * har et tillæg på kr. 15,-

NATMAD

PØLSEBORD

Udvalg af fynske og sønderjyske specialiteter med klassisk garniture samt  lun leverpostej

HOTDOGS

Hotdogs med alt hvad der hører til

TARTELETTER

Tarteletter med høns i asparges velouté

CHILI CON CARNE

Vores chili con carne. Serveres med nachos, salsa og ris

FAST FOOD

Miniburger, minipizza og pommes frites

KLASSISKE SUPPER

Aspargessuppe med kødboller Gullaschsuppe med crémefraiche Svampesuppe af sæsonens svampe Minestronesuppe med bacon Karrysuppe med ris og kylling Kartoffel-porresuppe med bacon

Alle supper serveres med økologisk brød

 

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere