TOMS TAPASBUFFET

FORRETTER

Tigerrejer med sød chili og wakamedressing

Sortfodsskinke med grillet artiskok

Sæsonens skaldyr fra Læsø med karse

Roulade af Fanølaks med kørvelcreme

Foie gras terrine med æbler samt gelé af sauterne

Grøn thaikarry suppe med kokosskum

Serveres med økologisk brød og smør

LUNE TAPAS

Braiseret kalv med Lammefjordspuré

Bagt vesterhavsfisk med hummer hollandaise

Mørbrad af kødkvæg med svampecreme

Vores miniburger med løg og relish

Sæsonens salat

DE SØDE

Ravost med chilimarmelade

Passionsfrugt med chokolade-jord

Sæsonens bær støbt i vanilje med knas

Chokolade fondant med grov nougat

Sommersylt med karamel og vanilje-is

 

PRIS KR. 395,-

 

Tillæg ved festarrangement kr. 45,- pr. person

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere