Toms tapas

Tom Thomsen blev udlært som kok fra Munkebjerg Hotel i 1997 og aftjente sin værnepligt som kok på Kongeskibet Dannebrog. Derefter vendte han tilbage til Munkebjerg Hotel i Tree Top Restauranten. Her fik han mulighed for at komme på en inspirationstur til Singapore og efter få måneder hjemme i Vejle var der ingen tvivl om, at det store udland skulle prøves.

Første stop blev så Singapore, hvor han arbejdede for restaurantkæden Les Amis. Her blev han eksponeret for asiatisk kultur og kogekunst, der for alvor gav ham lyst til at opleve flere kulturer inden for gastronomien.
Tom har arbejdet i Japan, USA, Mellemøsten, Asien, Frankrig. Sidste stop var London, hvorfra han vendte tilbage til Danmark i efteråret 2006 og blev gift ind i hotelfamilien på Hotel Hedegaarden. TT er troende fusions-kok, der tror på balance og harmoni i smagssammensætning, selv om en del af hans hjerte ligger i traditionel fransk kogekunst. Tom er kendt ude i verden som gourmetkok i kategorien: French with an Asian twist, og har stor anerkendelse og er prisbelønnet (award-winning) for sine innovative tiltag i gastronomiens verden.

Kontakt os

+45 7582 0833

hotel@hotel-hedegaarden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder, før alle andre

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere