A la carte restauranten er lukket lørdag og søndag aften i juli måned

Frokost a la carte restauranten er lukket hele juli måned

Nye spændende menuer - hvert kvartal

Hver måned kreerer vores køkkenchef Tom nye spændende menuer

I restauranten kan De vælge mellem et udvalg af udsøgte månedsmenuer.

Ønsker De en menu lidt ud over det sædvanlige, er det også muligt ved forudbestilling. 

Vores personale står klar til at give Dem en god oplevelse.

Økologi, dyrevelfærd og fair trade

Vores samvittighed er lige så god – som din appetit.

På Hotel Hedegaarden arbejder vi ud fra 3 retningslinjer: Økologi, dyrevelfærd og fair trade. Vi bestræber os på kun at bruge råvarer, der kan leve op til de værdier i den udstrækning, det er muligt i forhold til kvalitet og udbud. Respekt og forståelse for gode sæsonråvarer giver det optimale resultat.

Toms Tapas - Award winning gastronomi

Gourmetkok berejst i hele verden

Tom Thomsen blev udlært som kok fra Munkebjerg Hotel i 1997 og aftjente sin værnepligt som kok på Kongeskibet Dannebrog. Derefter vendte han tilbage til Munkebjerg Hotel i Tree Top Restauranten. Her fik han mulighed for at komme på en inspirationstur til Singapore og efter få måneder hjemme i Vejle var der ingen tvivl om, at det store udland skulle prøves.

French with an Asian twist

Første stop blev så Singapore, hvor han arbejdede for restaurantkæden Les Amis. Her blev han eksponeret for asiatisk kultur og kogekunst, der for alvor gav ham lyst til at opleve flere kulturer inden for gastronomien.
Tom har arbejdet i Japan, USA, Mellemøsten, Asien, Frankrig. Sidste stop var London, hvorfra han vendte tilbage til Danmark i efteråret 2006 og blev gift ind i hotelfamilien på Hotel Hedegaarden. TT er troende fusions-kok, der tror på balance og harmoni i smagssammensætning, selv om en del af hans hjerte ligger i traditionel fransk kogekunst. Tom er kendt ude i verden som gourmetkok i kategorien: French with an Asian twist, og har stor anerkendelse og er prisbelønnet (award-winning) for sine innovative tiltag i gastronomiens verden.

Vinkort

Vine fra hele verden

Vi har altid et stort udvalg af vine fra hele verden og kan tilbyde alt lige fra rødvine fra sydens sol og varme, til de mere søde hvidvine.

Restaurantens åbningstider:

Mandag - fredag

06.30 - 23.00

Lørdag

07.00 - 23.00

Søndag

07.30 - individuelt

Køkkenets åbningstider:

Mandag - fredag

Morgenbuffet: 06.30 - 09.30
Frokost: 12.00 - 14.30
Middag: 18.00 - 21.30

Lørdag

Morgenbuffet: 07.00 - 10.00
Frokost: 12.00 - 14.30
Middag: 18.00 - 21.30

Søndag

Morgenbuffet: 07.30 - 10.00
Frokost: 12.00 - 14.30
Middag: Individuelt