Møder, kursus og konferencer tilpasset til dine behov

Hotel Hedegaarden har 7 moderne og fleksible mødelokaler, der kan tilpasses ethvert ønske og behov for det perfekte kursus eller konference. Vores venlige og erfarne personale er vant til at betjene konferencegæster og sørger for, at alt fungerer effektivt, for at gøre dit kursus til en succes.

Faciliteter

Vi kan imødekomme fra 2 og op til 100 personer i samme lokale. I alle lokaler er der klima-anlæg, Wi-Fi, projektor, lærred, whiteboard, flipover, TV/video og trådløs mikrofon.

Hotel Hedegaarden har 75 værelser. Alle med bad, telefon, føntørrer, buksepres, og TV. Hyggelig Lobby-Bar/Café med plads til ca. 40 personer.

Ekstra grupperum pr. dag kr. 500,00
Dagsmøde
Dagsmøde inklusiv frokost
333 kr. pr. person

Formiddagskaffe/the,
rundstykker med ost og hjemmesylt
Frisk frugt og isvand
Frokost inkl. 1øl/vand
Lokale opsat med AV-udstyr

Grupperum kr. 500,- pr. rum

Konferencemenu

Forret

– Røget laks med cremet æg samt håndpillede rejer
– Lufttørrede specialiteter, serveres med grillet, marineret grønt
– Pocheret laks med sæsonens kål og sauce nage
– Tapas tallerken med sæsonens fisk og skaldyr
– Vesterhavsfisk med sprødt grønt og hummer hollandaise
– Hummerbisque med kokos og sæsonens skaldyr

Hovedret

– Duet af oksefilet med svampesky 
– Sprængt andebryst med honning og bærsauce
– Steak af kødkvæg med steakfries og bearnaisesauce 
– Rosastegt ungkvæg samt bryst med mild peberrodssky 
– Rimmet torsk med aspargessauce og sauce choron 
– Unghanebryst af Himmerland unghane med persillesky 

Alle hovedretter serveres med sæsonens grønt samt tidens kartoffel 
Hovedretter tallerken-serveres

Dessert

– Udvalg af ost med sødt og sprødt 
– Sommersylt, karamel og vanilje-is
– Gateau Marcel med abrikospuré 
– Chokolade fondant med vanilje-is og grov nougat 
– Hjemmelavet is med bær coulis 
– Dessert tallerken efter kokkens valg 

Hovedret
Efter sæson / køkkenchefens valg
225 Frit valg: 245,-
2 retter
Efter sæson / køkkenchefens valg
255 Frit valg: 275,-
3 retter
Efter sæson / køkkenchefens valg
275 Frit valg: 295,-

Konferencebuffet

Konferencebuffet
min. 20 kuverter
285 kr. pr. kuvert

Buffeen serveres lige efter hinanden

Faciliteter

ArrangemenstyperABCE
Lokale opsat med AV-udstyr, Grupperum kr. 500,- pr. rum****
Formiddagskaffe/the, rundstykker med ost og hjemmesylt****
Frisk frugt og isvand****
Blandet vand i lokalet under arrangementet*
Frokost inkl. 1øl/vand****
Eftermiddagskaffe/the med kage og snack***
Middag 2 retter (tillæg for 3 retter kr. 45,-)**
Øl, vand og huset vine under middagen*
Aftenkaffe/the, hjemmebagte småkager, nødder og snack**
Overnatning i enkeltværelse**
Morgenbuffet, contineltal breakfast**
Formiddagskaffe/the, frisk frugt, isvand samt wienerbrød**
Frokost inkl. 1 øl/vand**
Eftermiddagskaffe/the med kage og snack**
Priser 1.777,-1.555,- 444,-  333,- 
Tilkøb ved bestilling (skal bestilles før mødedag)Kr.Kr.Kr.Kr.
Æble og appelsinjuice11,-
Blandede nødder og tørret frugt22,-
Frugtspyd og smoothies (eftermiddag)33,-
Hjemmelavet chokolade og flødeboller44,-
Alle overnævnte muligheder dagen igennem99,-