“Unsocial dining” i brasseriet

Corona venligt delemad
Unsocial dining er en helt ny måde at spise på.
Delemad uden at dele – 8 portionsserveringer til hver gæst
Serveres ad 4 gange midt på bordet
Gælder fra 1. september – 20. december

1. SERVERING
Sprøde tigerrejer med sød chili aioli
Skalstegt tun med wakame og yuzu-dressing
2. SERVERING
Laksetartar med syrnet fløde og håndpillede rejer
Bresaola med ristet mandelsalat og trøffeldressing
3. SERVERING
Jomfruhummer-souffle med skaldyrsdressing
Braiseret kalv med peberrodscrust og rodgrønt
4. SERVERING
2 Arla Unikaoste med syltede nødder og sprød rug
Creme brulee med ananaspuré og Granny Smith sorbet

Pris pr. pers. kr. 395,-
Vinmenu 4 glas afstemte vine Pris pr. pers. kr. 250,-

BESTIL OGSÅ ‘UNSOCIAL DINING’ SOM MAD UD AF HUSET