3-retters weekendmenu februar

Fredag d. 26 feb. og lørdag d. 27. feb.

FORRETTER

Sprøde tigerrejer med sød chili-aioli
Islandsk laks med citrus og håndpillede rejer
Skaldyrssalat med krebs og karse
Maltbrød bagt med brunet smør

HOVEDRET

Oksemørbrad
Kartoffel dariole og pastinakpuré samt rødvinssky
Æblebraiserede gulerødder

DESSERT

Hvid chokolade og blodappelsin med crumble

Pris pr. kuvert kr. 275,-

 

275 DKK

Kategori:

Alt kommer i engangsservice og er lige til at varme efter anvisning.

Kan afhentes mandag – torsdag fra 14.00 og 18.30

Fredag til søndag udleveres i drive-in mellem 16.30 – 17.30
Søndag holder vi delvis lukket.

Evt. levering i Vejle kr. 100,- Maden leveres mellem 09.00 – 16.00 Sættes ved døren.

Sådan bestiller du:
Via denne hjemmeside, hvor du betaler ved bestilling.
Via mail hotel@hotel-hedegaarden.dk eller pr. tlf. 7582 0833.

Ved bestilling via mail eller tlf. betales der på mobil pay 252979.

Det skal fremgå at beskedfeltet, hvilken dag du ønsker maden.

Har du ikke mobil pay, kan du undtagelsesvis betale ved afhentning.

Bestil i god tid, så er du sikker på, at vi ikke har udsolgt