Sæson menu – april-maj-juni

Forret

Laksetartar med stenbiderrogn, håndpillede rejer og sprød rug

eller

Sortfodsskinke med ristet mandelsalat og trøffeldresing

Forretten serveres med malt og majsbrød, bagt med brunet smør samt ramsløgs aioli

Hovedret

250 gr. grain feed steak med nye ristede kartofler samt sæsonens grønt og salat og sauce bearnaise

Osteudvalg

4 udvalgte oste med sødt og sprødt

Dessert

Passionsfyldte lune pandekager med vaniljeis

    • 298 DKK
    • 375 DKK
    • 398 DKK
    • 445 DKK
    • DKK
    • DKK
    • 750 DKK
Kategori:
Endelig antal 48 timer før event.

Afhentes/leveres varm. Depositum kr. 750,-

Ved levering (min. 10 kuverter)

Levering og opsætning i Vejle by 395,-
Udenfor Vejle by: 395,- + 4 kr. pr. kørt kilometer.

Undgå opvasken, lad os afhente og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles.
Afhentning i Vejle by 295 kr. + 5 kr. pr. person.
Udenfor Vejle by 295 kr. + 4 kr. pr. kørt kilometer samt 5 kr. pr. person

Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun, hvis vi har stået for leveringen.

Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men vi bestræber os altid på at levere til det aftalte tidspunkt.
Vi tager forbehold for udsolgte datoer – Book i god tid