Sæson menu 1. september – 20. december

Forretter og desserter leveres i vores porcelæn

Hovedretten leveres i alu-forme

TAPAS TALLERKEN
Islandsk laks med håndpillede rejer
Panko panerede rejer med wakame og sød chili aioli
Bresaola og landskinke med estragoncreme og grillet grønt
Skaldyrssalat med krebs og karsee
Malt- og majsbrød, bagt med brunet smør

HOVEDRET
Dansk kalv på 2 måder, helstegt og braiseret spidsbryst
Sæsonens grønt og kartoffel Dariole

Salat og kraftig rødvinssky

OST

4 Unikaoste med sødt og sprødt

DESSERTER

Dobbelt chokoladekage med abrikos
Citronpandekage med lime crips
Tiramisu med kirsebær

    • 295 DKK
    • 345 DKK
    • 375 DKK
    • 395 DKK
    • DKK
    • 750 DKK
Kategori:
Endelig antal 48 timer før event.

Afhentes/leveres varm. Depositum kr. 750,-

Ved levering (min. 10 kuverter)

Levering og opsætning i Vejle by 345,-
Udenfor Vejle by: 300,- + 4 kr. pr. kørt kilometer.

Undgå opvasken, lad os afhente og klare det for dig. Skal blot tømmes og skylles.
Afhentning i Vejle by 250 kr. + 10 kr. pr. person.
Udenfor Vejle by 250 kr. + 4 kr. pr. kørt kilometer samt 10 kr. pr. person

Denne ydelse skal forudbestilles og gælder kun, hvis vi har stået for leveringen.

Aftalte leveringstidspunkter kan grundet trafikforhold variere, men vi bestræber os altid på at levere til det aftalte tidspunkt.
Vi tager forbehold for udsolgte datoer – Book i god tid